Sojamarinet andebryst med nøddesalat og fuldkornsris

Fuldkornsrisene giver god fylde til den friske nøddesalat med appelsindressing.

Bemærk: Marinering: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Rids fedtet på andebrysterne i tern. Riv skallen, og pres saften af appelsinen. Læg dem i en lage af olie, fintrevet hvidløg, fintrevet ingefær, tamari, revet appelsinskal og -saft. Lad dem trække i lagen i 1 time.
Kog risene som anvist på posen, og afkøl. Skyl og tør rucola og rødbedeblade. Bland dem med appelsiner skåret i fileter og grofthakkede hasselnødder.
Pisk appelsinsaft og rapsolie sammen, og smag til med salt og peber. Vend nøddesalat og ris godt rundt i appelsindressingen.
Hæld lidt af lagen fra kødet på en varm pande, og brun andebrysterne med fedtsiden nedad, til fedtet er sprødt og gyldent. Vend, og steg i 2 minutter på kødsiden.
Steg kødet færdigt i en 175° varm ovn i 8 minutter. Lad kødet hvile i 5-8 minutter, før det skæres.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth