Riv skallen af citronen, og pres saften. Bland citronskal og citronsaft med sojasauce og honning.
Læg laksestykkerne i en frysepose, hæld marinaden ned til laksen, og bind en knude på posen. Ryst forsigtigt, så marinaden fordeler sig. Lad laksestykkerne marinere i mindst 30 minutter, gerne natten over.
Tænd ovnen på 175°, og læg laksestykkerne i et ovnfast fad sammen med al marinaden fra posen. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, eller indtil laksen er netop gennemstegt og let karamelliseret i overfladen.
Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem i koldt vand. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Bland avocado, kikærter og smuldret feta i en skål.
Skyl og snit rødkålen helt fint, og vend den i salaten. Pres saften af limefrugten, fordel det over salaten, og krydr med salt og peber. Husk, at fetaen smager salt, så spar på saltet.
Skyl forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Hak koriander groft. Top salaten med forårsløg og koriander, og servér med sojamarineret laks.