Sojamarineret bøf med majs og peberfrugtpesto

Lækre grillspyd med mørt oksekød, sprød majskolbe og svampe. Mhm!

Ingredienser

Udstyr

grillspyd

Sådan gør du

Hak hvidløg fint, og bland det med sojasauce.
Skær kødet i store tern, og læg dem i en frysepose sammen med sojamarinaden. Lad kødet marinere på køl i mindst 30 minutter.
Pil majskolberne, og skær hver kolbe i 4 stykker. Rens champignonerne. Sæt kødet på spyd sammen med champignoner og majsstykker.
Steg spyddene på en varm grill eller pande i 3-4 minutter på hver side. Krydr med peber.
Steg de hele peberfrugter under grillen i ovnen, og vend dem et par gange, så skindet får store sorte pletter over det hele. Læg dem i en frysepose, og luk til. Lad dem afkøle.
Pil skindet af peberfrugterne. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande. Blend alle ingredienser til pestoen godt sammen i en minihakker/foodprocessor.
Skyl spinaten. Rens peberfrugten, og skær den i tynde stave. Bland spinat og peberfrugt, og dryp balsamico og olie over. Krydr med salt og peber.
Servér spyddene med spinatsalat, peberfrugtpesto og brød.

Tip!

Pestoen holder sig 1 uge på køl og kan også bruges som dip til grøntsager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck