Snobrødssnegle på grillen

Snobrødsdejen kan bruges på mange måder. Her snoes den til små, fine snegle, der bages i en foliebakke på grillen. Så er der hjemmebagt brød til den gode grillmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gæren i lunkent vand. Rør resten af ingredienserne i vandet.
Ælt dejen, indtil den er elastisk. Lad den hæve i ca. 1 time.
Rul dejen til lange, fingertykke strimler, og rul hver strimmel til en løs snegl. Læg dem i en smurt foliebakke.
Sæt foliebakken på grillen, og grill brødene ved indirekte varme i ca. 15 minutter ved 200° med grilllåget på.
Servér sneglene til grillmaden eller blot til en drink på terrassen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Skovdal Nordic