Snack af spæde gulerødder med pesto af gulerodstoppe

De lysegrønne toppe fra spæde gulerødder har en fantastisk smag, mens de mørkegrønne smager bittert – og så skal du hellere bruge et bundt persille.

Bemærk: Antal personer: 2-4 (som snack).

Ingredienser

Sådan gør du

Skær toppene af (gem dem!),og skrub gulerødderne.
Riv skallen fint, og pres saften af citronen. Rist mandlerne let på en tør pande.
Skyl gulerodstoppene grundigt, og blend dem godt i en blender eller foodprocessor sammen med mandler, friskrevet parmesan, hvidløg, rapsolie og lidt fintrevet citronskal.
Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber.
Servér som dip til de skrubbede gulerødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth