Smørstegt kulmule med kartofler og jordbærsalsa

Friske jordbær og honning i aftensmaden giver det skønneste sommermåltid, der næsten smager som slik. Servér jordbærsalsaen til en skøn smørstegt fisk og nye danske kartofler.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 15-20 minutter, til de er møre.
2 Rens jordbær, og skær dem i små tern. Pil rødløg, og hak det fint. Hak basilikum fint.
3 Bland jordbær, rødløg og basilikum i en skål, og hæld balsamico, olie og honning over.
4 Vend rundt, og smag til med salt og peber.
5 Smelt smør på en pande. Krydr kulmulefileterne med salt og peber.
6 Steg fileterne ved høj varme – først på kødsiden i ca. 2 minutter, indtil de er gyldne, og dernæst på skindsiden, indtil de er netop gennemstegte.
7 Skyl og tør feldsalat. Servér smørstegt kulmule med jordbærsalsa, feldsalat og kogte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 11. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann