Smørstegt kulmule med kartofler og jordbærsalsa

Friske jordbær og honning i aftensmaden giver det skønneste sommermåltid, der næsten smager som slik. Servér jordbærsalsaen til en skøn smørstegt fisk og nye danske kartofler.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 15-20 minutter, til de er møre.
Rens jordbær, og skær dem i små tern. Pil rødløg, og hak det fint. Hak basilikum fint.
Bland jordbær, rødløg og basilikum i en skål, og hæld balsamico, olie og honning over.
Vend rundt, og smag til med salt og peber.
Smelt smør på en pande. Krydr kulmulefileterne med salt og peber.
Steg fileterne ved høj varme – først på kødsiden i ca. 2 minutter, indtil de er gyldne, og dernæst på skindsiden, indtil de er netop gennemstegte.
Skyl og tør feldsalat. Servér smørstegt kulmule med jordbærsalsa, feldsalat og kogte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 11. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann