Smørstegt kulmule med kartofler og jordbærsalsa

Friske jordbær og honning i aftensmaden giver det skønneste sommermåltid, der næsten smager som slik. Servér jordbærsalsaen til en skøn smørstegt fisk og nye danske kartofler.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 15-20 minutter, til de er møre.
2Rens jordbær, og skær dem i små tern. Pil rødløg, og hak det fint. Hak basilikum fint.
3Bland jordbær, rødløg og basilikum i en skål, og hæld balsamico, olie og honning over.
4Vend rundt, og smag til med salt og peber.
5Smelt smør på en pande. Krydr kulmulefileterne med salt og peber.
6Steg fileterne ved høj varme – først på kødsiden i ca. 2 minutter, indtil de er gyldne, og dernæst på skindsiden, indtil de er netop gennemstegte.
7Skyl og tør feldsalat. Servér smørstegt kulmule med jordbærsalsa, feldsalat og kogte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:11. juli 2018

Opskrift:

Fotograf:Winnie Methmann