Små tærter med passionsfrugtcurd og brændt marengs

De små tærter med sprød mørdej og let syrlig passionsfrugtcurd er toppet med brændt marengs og utrolig svære at modstå. Servér dem fx til årets påskefrokost.

Små tærter med passionsfrugtcurd og brændt marengs
31-60 min.

(0)

July 5, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: I alt mindst 6 timer.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 8 små tærteforme med løs bund, 7 cm i diameter
  • 1 gasbrænder

Sådan gør du

Tip!

Lav en ekstra portion af passionsfrugtcurden, opbevar det i et glas med låg på køl, og brug det som smørelse på boller og scones eller som fyld i en lagkage. Har du ikke små tærteforme, kan du i stedet bruge 1 stor tærteform med en diameter på 24 cm, og bage tærtebunden i ca. 5 minutter længere.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'