Små marcipantærter med pære, brombær og mysli

Disse små tærter er meget nemme at lave. I stedet for pærer kan du bruge æbler eller blommer skåret i passende stykker.

Ingredienser

Udstyr

små tærteforme

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 185°. Smør de små tærteforme med smør, og drys dem med sukker.
2Rør marcipan og smør godt sammen med en elpisker, og tilsæt æggene 1 ad gangen. Rør mysli og bagepulver i marcipanmassen.
3Skræl pærerne, fjern kernehuset, og skær dem i kvarte. Vend forsigtigt pærer og brombær i marcipandejen.
4Fordel dejen i de smurte forme, og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er sprøde og gyldne på overfladen.
5Afkøl tærterne let på en bagerist, og servér dem lune med græsk yoghurt eller cremefraiche.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth