Små cæsarsalater med kylling og croutoner

Portionsanrettede cæsarsalater i glas, der er lige til at tage med på picnic.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend æggeblommerne med salt, og tilsæt olie lidt ad gangen. Blend sennep, ansjos, hvidløg og friskrevet parmesan i, til dressingen har en fin konsistens.
Tænd ovnen på 200°. Skær brødet i tern, og krydr med olie, salt, peber og timian. Bag brødene i ovnen i ca. 8 minutter.
Steg kyllingefileterne i olie på en pande i 12-15 minutter. Køl kødet af, og skær det i skiver.
Skyl og tør salaten, og snit den i 2-3 cm brede stykker. Vend dem i dressingen.
Anret salat i glas med et stykke kylling og et par croutoner. Pynt med friskrevet parmesan.

Tip!

Dressingen kan laves dagen i forvejen. Den holder sig fint på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft