Små aspargespizzaer

De små aspargespizzaer er perfekte at servere som snack med en drink, mens man venter på, at grillen bliver varm. De kan også bruges som en let forårsforret.

Ingredienser

Sådan gør du

Knæk bunden af aspargesene, del dem i halve, og skær dem over på langs. Marinér dem i olivenolie, salt og peber.
Stik eller skær rundeller af tortillabrødet, ca. 6 cm i diameter. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pluk mozzarellaosten, og fordel den på tortillaerne.
Fordel derefter aspargesene ovenpå, riv parmesanen, og drys den på sammen med timian.
Bag pizzaerne ved 200° i ca. 8-10 minutter, og servér dem lune.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 18. juli 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth