Sliders med lam og bagte tomater

Disse små lækre sliders er fyldt med lammeporchetta, bagte tomater og kinaradise. Ovnen klarer det meste af arbejdet, så du skal bare nyde den nystegte porchetta i burgerne. Mums!

Bemærk: Ovntid: 2-2½ time.

Ingredienser

Udstyr

kødsnor

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°. Læg lammebrystet ud på bordet. Skyl og hak persille fint. Pil og hak hvidløg fint.
Fordel persille og hvidløg på lammebrystet, og krydr med salt, masser af peber og fintrevet citronskal.
Rul lammebrystet stramt sammen, og snør det ind med kødsnor. Brun rullen af i olie på alle sider ved høj varme på en pande.
Læg stegen i et ovnfast fad, og steg den i ovnen i 2-2½ time.
Skyl cherrytomater, og læg dem i fadet de sidste 45 minutter af stegetiden. Lad stegen hvile i 15 minutter, før den skæres i skiver.
Skræl kinaradisen, skær den i tynde skiver, og vend den med honning og eddike. Lad den trække i 15 minutter.
Lun bollerne, flæk dem, og smør med aioli.
Skyl og tør salatbladene, og fordel dem på bollerne sammen med skiver af porchetta, bagte tomater og syltet kinaradise.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 12. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth