Skyrispinde med hindbær og hvid chokolade

I disse skønne ispinde med skyr er der også sød og mild hvid chokolade, der går rigtig godt sammen med friske og syrlige bær.

Bemærk:Frysetid: Mindst 9 timer.

Ingredienser

Udstyr

otte ispindeforme

Sådan gør du

1Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Blend skyr, hindbær, sukker, vaniljekorn og piskefløde i en blender, indtil det bliver en jævn og glat iscreme. Smag til med citronsaft. Smagen må godt være lidt syrlig og frisk.
2Fyld iscremen i ispindeforme, og sæt dem i fryseren i 1 time. Stik ispinde i isene, når de begynder at blive faste, og sæt dem tilbage i fryseren i mindst 8 timer eller natten over.
3Tag formene ud af fryseren, og dyp dem hurtigt i lunkent vand. Tag isene ud, og læg dem på et fad med bagepapir. Sæt fadet i fryseren, mens du forbereder overtrækket.
4Hak chokoladen fint, og smelt den forsigtigt i en skål over vandbad.
5Dyp toppen af isene i den smeltede chokolade, og drys straks med frysetørret hindbær og lakridspulver, inden chokoladen stivner. Læg ispindene i fryseren indtil servering.

Tip!

Frysetørret hindbærpulver kan fx købes på nettet hos Specialkøbmanden (specialkoebmanden.dk).

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Betina Hastoft