Skyrfromage med granatæblekerner og ristede mandelsplitter

Ymeren er skiftet ud med skyr, som har et lavere indhold af fedt og samtidig er rig på proteiner.

Skyrfromage med granatæblekerner og ristede mandelsplitter
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Skyrfromagen skal køle af og sætte sig i mindst 3 timer, inden den er klar til at blive anrettet og serveret. Du kan også lave desserten dagen før, så du blot behøver at pynte den, lige inden den skal serveres.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Det er ikke svært at bruge husblas, hvis bare man følger opskriften. Husblas skal lægges i blød i koldt vand i 10 minutter før brug. Læg bladene i vandet ét ad gangen, så de ikke klæber sammen, og sørg for, at alle bladene er helt dækkede af vand.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Prøv også en klassisk appelsinfromage

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'