Skidne æg

Skidne æg...Navnet er jo ikke ligefrem indbydende, men retten smager altså godt!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog æggene i ca. 6½ minut, til de er smilende. Pil dem.
Smelt smørret i en kasserolle, og pisk melet i.
Tilsæt mælken, lidt ad gangen, og lad det koge godt igennem.
Smag til med salt, peber og rigeligt grov sennep.
Læg de kogte æg i saucen, rør evt. lidt mere sennep i, og pynt med urter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth