Skaftkoteletter med æbleglaserede majroer

Prøv et usædvanlig lækkert tilbehør med majroer tilberedt i æblemost og hønsebouillon.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skræl majroerne, og skær dem i smalle både. Kog dem i æblemost og bouillon i en (sautere)pande med låg på i 15 minutter.
2Tag majroerne op af kogelagen, og kog lagen ind, så den har konsistens som sirup. Tilsæt smør.
3Skyl æblet, og skær det i små tern. Vend æbletern i saucen sammen med friskbælgede ærter lige før servering, og pynt med timian.
4Steg koteletterne godt på begge sider i olie på en pande. Tag dem af varmen, og krydr med salt og peber.
5Servér med æbleglaserede majroer, sauce og groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth