Sildesalat med rødbeder og kapers

Du kan godt glæde dig til en sildesalat, der både smager af tradition og fornyelse.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, og hak det fint. Skræl rødbeden, og skær den i tynde stænger, eller riv den. Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, rødløg, rødbede og kapers sammen, og smag til med salt og peber.
Dræn sildefileterne, og vend dem i rødbedecremen. Lad det trække sammen i 30 minutter, gerne længere.
Halvér æblet, og skær det i tynde skiver. Pil løget, og skær det i ringe.
Servér sildesalaten på rugbrød med et salatblad ovenpå, og top med tynde skiver æble, løgringe, friske kapers og bredbladet persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 11. juli 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth