Sild i dildcreme med æbler og kapers

Marinerede sild med et tvist af søde æbler, frisk dild og saltede kapers – perfekt til frokostbordet til fx påske.

Bemærk: Trækketid: 2 timer. Antal personer: 6, som en del af et frokostbord.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær sildefileterne i mundrette bidder.
Skyl æblet, og skær det i fine tern.
Rør skyr, mayonnaise og sennep sammen, og vend æbleternene i sammen med kapers og dild. Smag cremen til med salt og peber.
Vend sildefileterne i, og lad cremen trække et par timer på køl.
Servér sildecremen på ristet rugbrød, og pynt med tynde skiver æble, tynde skiver løg samt kapers og dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth