Sennepsstegte koteletter med løg og æbler

Koteletter med skaft har endnu bedre smag end koteletter uden skaft, og når du marinerer dem i sennep og æblemost, får de både skarphed og sødme.

Ingredienser

Sådan gør du

Vend koteletterne i en marinade af sennep, æblemost, salt og peber, og lad dem trække i mindst 1 time, gerne længere.
Pil løgene, og skær dem i både. Halvér æblerne, fjern kernehus, og skær æblerne i både.
Brun koteletterne i 1 minut på hver side i olie og smør på en pande ved høj varme, og steg dem derefter i 3-4 minutter på hver side ved lidt lavere varme.
Tag koteletterne af panden, og steg løg og æbler på panden, mens koteletterne trækker. Drys timian over, og lad det stege med, til æblerne er blevet bløde. Drys med lidt ekstra timian, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 28. februar 2019

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen