Senneps- og honningstegt svinemørbrad med grillede kartofler og fyldte rødløg

Lækker svinemørbrad med smag fra honning og sennep. Servér med grillede kartofler og fyldte rødløg.

Senneps- og honningstegt svinemørbrad med grillede kartofler og fyldte rødløg
31-60 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Brug gerne et stegetermometer til mørbraden. Kødets centrumtemperatur skal være 60°-62°, når du tager det ud af ovnen.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hvis du vil skære lidt mere af prisen på hovedretten, kan du erstatte frisk timian med enten en frisk krydderurt, du allerede har, fx persille eller rosmarin, eller tørrede krydderier fra hylden.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'