Sellerifritter – lækkert tilbehør

Sellerifritter er genialt tilbehør til en god bøf, en lækker fisk eller måske bare som ledsager til en kold øl? Pas på, for du bliver hurtigt afhængig af de her syndige fritter!

Ingredienser

Sådan gør du

Rør mayonnaise med chipotlesauce, limesaft og salt.
Skræl sellerien, og kassér skrællen.
Skær sellerien i grove stave, og drys med salt.
Vend dem i mel, æg og rasp, og steg dem i rigelig og varm olie. De skal være gyldne og lækre. Det tager ca. 5 minutter.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og servér straks med chilimayo til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP