Sellerifritter – lækkert tilbehør

Sellerifritter er genialt tilbehør til en god bøf, en lækker fisk eller måske bare som ledsager til en kold øl? Pas på, for du bliver hurtigt afhængig af de her syndige fritter!

Ingredienser

Sådan gør du

1Rør mayonnaise med chipotlesauce, limesaft og salt.
2Skræl sellerien, og kassér skrællen.
3Skær sellerien i grove stave, og drys med salt.
4Vend dem i mel, æg og rasp, og steg dem i rigelig og varm olie. De skal være gyldne og lækre. Det tager ca. 5 minutter.
5Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og servér straks med chilimayo til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP