Sarah Bernhardt-kager med kaffe

De små, klassiske Sarah Bernhardt-kager er her peppet op med lidt kaffe, der giver en lidt mørkere og mere bitter smag. Dem må du ikke snyde dig selv for!

Ingredienser

Sådan gør du

Kom kaffe og fløde i en gryde, og varm det op.
Hak chokoladen fint, og smelt den i fløden under omrøring.
Hæld blandingen i en skål, og sæt den på køl i 1-2 timer.
Læg makronerne på et stykke bagepapir. Pisk kaffecremen stiv, og kom den i en sprøjtepose.
Sæt toppe af kaffecreme på hver makron, og sæt dem på køl.
Smelt overtrækschokoladen, og dyp hver kage i chokoladen.
Sæt dem på et stykke bagepapir, og pynt evt. med kandiserede violer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 30. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft