Sandwich med sesamlaks og wasabi-mayo

På bare 20 minutter kan du lave en frokost i luksus-klassen! Denne sandwich med sesamlaks og wasabi-mayo er både mættende og fuld af smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laksen i mindre stykker, og krydr med salt.
Vend laksestykkerne i mel, æg og sesamfrø, og steg dem i olie på en middelvarm pande.
Rør mayonnaise med wasabipasta og limesaft, og smag til med salt.
Skyl agurken. Skær halvdelen af den i skiver, og skær resten i stave. Skær limefrugten i både.
Flæk sandwichbollerne, og smør dem med wasabi-mayo. Fyld salat, agurk og laks i, og servér sandwichen med limebåde og agurkestave.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 18. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP