Sandwich med kødboller og tomatsauce

Byt pastaen ud med et sprødt baguette, og prøv de lækre meatball-sandwiches. Kombinationen af sprødt brød, aromatisk tomatsauce og krydrede kødboller gør hver bid himmelsk.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Steg løg og hvidløg i olie i en gryde i 2 minutter.
Tilsæt hakkede tomater, oregano, sukker, salt og peber, og lad saucen småkoge under låg i 15 minutter. Rør smør i saucen. Smag saucen til, og hold den varm i gryden.
Pil og riv løget. Skyl og hak persille. Rør oksekødet med løg, persille, friskrevet parmesan, chiliflager, salt og peber i en skål.
Form farsen til små kødboller ved hjælp af en ske, og læg dem på en tallerken.
Steg kødbollerne i olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte med sprød skorpe.
Læg de stegte kødboller ned i den varme tomatsauce, og varm saucen igennem i ca. 5 minutter.
Skær baguetter i halve, og rist dem på en brødrister eller på en rist i ovnen, så de bliver sprøde. Skær brødene næsten helt igennem, så de stadig hænger sammen i den ene side.
Skyl og tør rucola. Skyl og hak persille. Fyld brødene med rucola og kødboller i tomatsauce, og top med persille og friskrevet parmesan. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. januar 2019

Opskrift:

Fotograf: Colombus Leth