Sandwich med hummus og grillede grøntsager

En lækker sandwich med hummus kan sagtens gøre det ud for et fuldt måltid. Pak den ind i madpapir, hvis den skal med på farten.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp kikærterne, og mos dem med en gaffel sammen med tahin, citronsaft og olie.
Krydr hummussen med fintrevet hvidløg, spidskommen, koriander, salt og peber.
Skær fluten i det ønskede antal sandwiches, og pensl med olie. Opvarm en grillpande, og grill brødet på begge sider.
Skær aubergine og squash i aflange skiver, og grill dem på den varme pande.
Smør brødet med hummus, og læg de grillede grøntsager på. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl rucolaen. Skyl og pluk persillen.
Vend rucola og persille sammen med rødløg, oliven, olie og eddike. Læg fyldet i sandwicherne, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth