Sandwich med carpaccio og basilikumpesto

En lækker italiensk sandwich med knald på smagen!

Ingredienser

Sådan gør du

Kør basilikum, revet parmesan, hvidløg, pinjekerner og citronsaft i en foodprocessor eller minihakker til en glat pesto.
Tilsæt evt. lidt olivenolie for at justere konsistensen. Smag til med salt og peber.
Flæk foccaciabollerne, og smør dem med basilikumpesto. Skyl og tør rucolabladene.
Fordel rucola, carpaccio og semitørrede tomater på underbollerne. Høvl parmesan i tynde flager over fyldet, og pynt med friske basilikumblade.
Læg overbollerne på, og servér.

Tip!

Hjemmelavet pesto smager bedst, men vil du spare tid, kan du bruge en færdigkøbt grøn pesto.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth