Salat med squash, aubergine, parmesan og rucola

Nem og hurtig salat, der får en dejlig smag af grillet squash og aubergine.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl squash og aubergine, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Vend skiverne med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Skyl rucolasalaten godt. Skær parmesanen i tynde skiver, brug evt. en skrællekniv.
Grill squash- og aubergineskiverne hårdt på en varm grill i ca. 1 minut på hver side, så de får tydelige grillstriber.
Vend de grillede grøntsager med rucola og yoghurt i en stor skål. Top med parmesanskiverne, og drys med spidskommen.
Servér salaten med citron skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth