Salat med røget laks

En forfriskende sprød salat spækket med farver og sunde fedtstoffer fra den røgede laks. Fremragende til frokostbordet eller som et hurtigt aftensmåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv skallen fint af citronen. Rør skyr med olie, persille og sennep, og smag til med salt, peber og citronskal.
Skyl og tør salatbladene. Rens fenniklen, og snit den papirtyndt, gerne på mandolinjern.
Skyl og halvér tomater og radiser.
Anret salat, fennikel, tomater og radiser på et fad, og læg laksen ovenpå.
Pynt med rødbedespirer. Sæt små toppe af dressing på salaten, og servér den med det samme, gerne med lidt godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth