Salat med rejer og dilddressing

Frisk og let salat med rejer og dilddressing – perfekt som frokost eller forret.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og tør salaten, og pluk den groft.
Lad rejerne dryppe af i en sigte.
Skyl agurken, og skær den i stave.
Vend salaten med agurkestave, rejer og hakket dild.
Hak dilden, og rør ingredienserne til dressingen sammen.
Vend dressingen i salaten, og krydr med lidt mere peber fra kværn. Servér f.eks. med groft brød eller ristet rugbrød.

Tip!

Pluk gerne bladene af salathovedet straks, og opbevar dem i en pose i køleskabets grøntsagsskuffe, så holder de sig friske i længere tid.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth