Salat med grillede tigerrejer og grillet fersken

Lækker salat, der forener søde og salte elementer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rejerne. Skær fersknerne i både.
Pensl rejer og ferskenbåde med olie, og steg dem på begge sider, til rejerne er røde, og fersknerne har et flot grillmønster.
Bælg ærterne, og klip stænglen af ærteskuddene. Skyl og slyng salaten.
Bland rejer, ferskenbåde, ærter, ærteskud og salat i en skål. Pres saften af citronen.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør olien sammen med vaniljekorn.
Hæld blandingen over salaten, og vend godt rundt. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
Servér salaten med groft brød til.

Tip!

Tigerrejer er sorte, når de er rå. Når de steges, skifter de farve til kraftig rød-pink.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth