Salat med grillede peberfrugter, mandler og feta

Skøn salat med grillede peberfrugter, knasende mandler og blød feta – helt igennem fantastisk kombination, der giver en dejlig middelhavsstemning.

Ingredienser

Sådan gør du

Grill peberfrugterne på en grill eller på en bageplade i ovnen, til de er sorte på alle sider.
Læg de grillede peberfrugter i en frysepose, og luk den til i 8-10 minutter.
Tag peberfrugterne ud, og pil skindet af dem. Skær peberfrugterne i lange strimler.
Skyl og halvér tomaterne. Bland tomater og peberfrugt sammen med kapers og oliven.
Hak basilikum. Vend basilikum og mandler i salaten. Smuldr fetaen over salaten.
Rør ingredienserne til dressingen sammen. Hæld den over salaten.

Tip!

Salaten kan gøres ekstra fyldig og mættende ved at tilsætte 150 g kogte fuldkornspastaskruer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft