Salade niçoise med bønner og olivendressing

Salade niçoise er en fransk klassiker med æg, tun, bønner og oliven. Her er en salat, der smager skønt, mætter og samtidig er en fryd for øjet.

Salade niçoise med bønner og olivendressing
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Lea Kaae Hansen, Skovdal Nordic

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Du kan også tilberede æggene ved at pochere dem: Bring vand i kog i en gryde, og tilsæt ca. 1 spsk. eddike pr. 1 l vand. Slå æggene ud i en kop 1 ad gangen, og hæld forsigtigt ægget ud i det kogende vand, mens du laver en hvirvel i vandet med en grydeske. Lad ægget koge 3½ minut ved svag varme, tag det op, og dyp det et kort øjeblik i koldt vand. Gentag proceduren med det næste æg.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'