Saftige bananmuffins med hvid chokolade

Brug din yndlingschokolade til disse store, smagfulde muffins. Her er det hvide chokoladestykker, der gemmer sig som søde overraskelser.

Ingredienser

Udstyr

muffinforme af metal eller silikone

Sådan gør du

Mos bananerne med en gaffel, og rør dem sammen med de øvrige ingredienser på nær chokoladen.
Hak chokoladen, og vend den i dejen.
Forvarm ovnen til 190°.
Fordel dejen i smurte muffinforme, og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.
Drys de afkølede muffins med flormelis og evt. frysetørrede hindbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth