Safranrisotto med torsk og gulerod

Risotto er en elsket klassiker, og her har den fået nyt liv med safran, der giver en smuk, gul farve.

Safranrisotto med torsk og gulerod
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Konsistensen på risotto skal på serveringstidspunktet være let flydende, så den næsten løber ud på tallerkenen af sig selv. På den måde er den saftig og lækker til sidste bid. Varm derfor gerne tallerkener op på forhånd, og servér risottoen straks!

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Jo bedre bouillon eller suppe, man bruger, jo bedre smager den færdige ret. Brug gerne en god hønse- eller fiskebouillon, du selv har kogt! Bouillonen bør ikke være for kraftig i smagen, så bliver risottoen tilsvarende alt for intens.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'