Rugpizza med fast ost og blomkål

Denne grove pizza laves på rugmel, så den mætter ekstra godt. Den hårde ost og blomkålen giver ligeledes en spændende og ny pizzavariant, der måse bliver din nye favorit?

Rugpizza med fast ost og blomkål
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Vesterhavsost er en meget fast komælksost fra Thiese Mejeri. Alternativt kan du bruge Høost, gruyere, comté, Primadonna eller andre meget faste oste. Giv pizzaen et italiensk twist ved at dryppe den med lidt trøffelolie, efter den er bagt. Du kan også toppe den med strimler af parmaskinke og rucola.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'