Rugbrødsmad med tomatsalat

Den klassiske tomatsalat serveret på rugbrød – match made in heaven!

Ingredienser

Sådan gør du

Blend basilikumblade, pinjekerner, friskrevet parmesan og olie sammen i en blender eller foodprocessor, til du får en tyktflydende pesto.
Smag pestoen til med citronsaft, salt og peber, og justér evt. konsistensen med lidt mere olie.
Hæld pestoen i et glas med låg, og opbevar det på køl indtil servering.
Smør rugbrødet med pesto (gem resten af pestoen til andre formål).
Skyl tomat. Skær tomat og mozzarella i skiver, og fordel dem lagvis på brødet.
Kværn med peber, og pynt med basilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 15. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft