Rugbrød med spinat, svampe og parmesan

Skift de kedelige rugbrødsmadder med leverpostej ud med frisk spinat, stegte svampe og et gavmildt drys parmesan. Det bliver både sundere og sjovere at se på og måske kan en håndfuld velsmurte madder endda gøre det ud for et nemt aftensmåltid?

Ingredienser

Sådan gør du

Rens champignonerne fri for jord, og skær dem i skiver. Skyl og tør spinaten.
Opvarm en pande med lidt smør, og steg champignonerne ved høj varme, til de er gyldne. Tag svampene af panden, og sluk for varmen.
Læg spinaten på panden, og lad den lige akkurat falde sammen ved hjælp af eftervarmen på panden. Krydr med lidt salt.
Læg spinat på rugbrødet, og top med ristede svampe. Riv lidt parmesan over hver mad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 4. februar 2019

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft