Rugbrød med laksemousse, æbler og dild

Servér en rigtig luksusmad med laksemousse, æbler og dild til frokost. Du kan også servere den sammen med flere andre hjemmelavede lækre rugbrødsmadder, så de udgør et helt aftensmåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern skindet fra laksen, og mos fiskekødet med en gaffel.
Rør det sammen med finthakket dild (gem lidt til pynt),græsk yoghurt og cremefraiche, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Smør rugbrødet med laksemousse.
Skyl og skær æblet i små tern, og drys dem på laksemoussen. Pynt med dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 15. april 2019

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft