Rugbrød med hytteost, figner og valnødder

Friske figner svøbt i sød honning serveret på ristet rugbrød – en ny klassiker er født!

Ingredienser

Sådan gør du

Rist rugbrødet sprødt på en brødrister.
Smør rugbrødet med et lag hytteost.
Skær fignerne i skiver, og fordel dem på hytteosten. Dryp med honning.
Hak valnødderne groft, og drys dem på fignerne. Krydr med flagesalt, og pynt med frisk timian.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. januar 2019

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft