Rosmarinkylling med feta og sommergrønt

Det er nemt og lækkert at lave kylling i fad. Pynt gerne med masser af friske krydderurter!

Bemærk: Ovntid i alt: Ca. 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Læg kyllingelårene i et ovnfad, og krydr med salt, peber og fintrevet citronskal. Skær resten af citronen i kvarte. Dryp olie på kyllingen. Pil løgene, og skær dem i kvarte. Fordel citronbåde, sløg og rosmarin mellem kyllingelårene, og steg dem i ovnen i 45 minutter.
Nip bønnerne, og kog dem i en gryde med spilkogende vand i ca. 2 minutter. Afdryp bønnerne. Skyl squashen, flæk den, og skær den i skiver. Fordel bønner og squash over kyllingen, og sæt fadet tilbage i ovnen i 10 minutter.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Fordel ærter og smuldret feta hen over kyllingelår og grøntsager, og servér retten med nudler til. Gem resten af de kogte nudler samt 1-2 kyllingelår til madpakken.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft