Røget laks med rygeostdressing og rugbrødschips

Røget laks er et fint indslag på buffeten, der både inderholder nogle blødt, noget sprødt og noget cremet.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør rygeost sammen med cremefraiche. Krydr med salt og peber.
Rens radiserne, og skær dem i fine tern. Hak dilden meget fint. Rør radiser og dild i rygeostdressingen.
Tænd ovnen på 175°. Skær rugbrødet i så tynde skiver som muligt.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, dryp med olie, og drys med salt. Rist dem i en ovnen i 7-9 minutter.
Anret laksen på et stort fad, og drys med plukket dild, kørvel og purløg. Servér med rygeostdressing og rugbrødschips.

Tip!

Hvis du vil spare tid, kan du kigge efter færdige rugbrødschips hos bageren.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth