Røget laks med radiser, ærter og gedeostcreme

Radiser og friske ærter får denne enkle ret til at smage af dansk sommer. Hvis du ikke er så vild med gedeost, kan du sagtens bruge en anden friskost.

Ingredienser

Sådan gør du

Anret laksen på et fad i foldede skiver.
Rør gedeost sammen med cremefraiche og karse.
Rens radiserne, skær dem i små tern, og vend dem i cremen.
Bælg ærterne, og vend også dem i cremen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Pynt laksen med ærteskud og peber, og servér den med gedeostcreme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth