Rødkålssalat med fennikel og abrikoser

Lækker og farverig rødkålssalat. Her får du kål og masser af kerner i en mættende og knasende god salat. De tørrede abrikoser giver salaten sødme og en blødere tekstur.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl rødkål og fennikel, og snit begge dele i meget tynde strimler – brug gerne et mandolinjern.
Skyl og hak persillen, og vend den sammen med den snittede kål og fennikel.
Skær eller klip abrikoserne i strimler.
Rist cashewnødder, sesamfrø og birkes på en varm, tør pande, og lad dem køle af. Hak cashewnødderne groft. Vend abrikoser, cashewnødder, sesam og birkes i kålsalaten.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber, og vend den i kålsalaten. Servér straks.

Tip!

Hvis salaten ikke skal spises med det samme, kan du vente med at vende cashewnødder, sesam og birkes i til lige før servering, så de stadig er sprøde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 19. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft