Rødkålssalat med abrikoser og juledressing

En rå rødkålssalat er dejligt ekstratilbehør til julemiddagen eller en anden solid vintermiddag.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
Snit rødkålen i fine strimler. Skær æbler og pærer i både (fjern kernehuset). Skær skrællen af grapefrugterne, og skær grapefrugtkødet i fileter uden hinder. Skræl ingefærstykket, og riv det fint. Skær abrikoser i tynde strimler.
Rist valnødder let på en tør pande.
Vend rødkål, æbler, pærer, abrikoser og grapefrugt i dressingen.
Drys med valnødder, og krydr med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth