Rissalat med tun og kapers

Denne fortrinlige rissalat med tun og kapers er en nem og enkel alt i én-salat, som kan laves klar i god tid.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Rør dem straks igennem med en gaffel.
Riv skallen, og pres citronen, og vend både citronskal og citronsaft i risene. Tilsæt olie. Lad risene køle helt af.
Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Hak dilden. Snit basilikumbladene fint.
Hæld væden fra tunen, og mos den ned i risene, så den fordeles godt.
Vend tomater, dild, basilikum og kapers i til sidst, og smag til med salt og peber. Opbevar i en boks med låg. Servér salaten med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Henrik Freek