Risfrikadeller og squashsalat med cherrytomater

Frikadeller af ris? Jo, risfrikadeller er nemme at lave og smager virkelig godt! De er især gode, hvis du savner inspiration til kødfrie dage.

Ingredienser

Sådan gør du

1Kog ris efter pakkens anvisning, og lad dem køle af.
2Hak de soltørrede tomater og krydderurterne. Rør det sammen med ris, æg, smuldret gedeost, salt og peber, så du får en klistret og sammenhængende masse.
3Form massen til frikadeller, og steg dem sprøde i lidt olie på en pande.
4Skyl squash, og skær den i tern. Riv skallen af citronen, og hak timian. Vend squashternene sammen med olie, citronskal og timian, og rist dem på en hed pande i 2-3 minutter. Afkøl, og krydr med salt og peber.
5Skyl og halvér tomaterne. Vend dem med klippet purløg, og bland så sammen med squash.
6Servér risfrikadellerne med squashsalat, grøn salat og brød.

Tip!

Risfrikadellerne er en god måde at få brugt en rest kogte ris fra dagen før. Så kan du springe trin 1 i opskriften over.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:20. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:AOP