Risengrød med vanilje og honningristede nødder

Kog risengrøden med en vaniljestang, og udskift kanelsukkeret med knasende, honningristede nødder, friske æbletern og et drys rosiner. Hvis der bliver noget tilovers, smager vaniljegrøden også skønt kold dagen efter, fx som lækker morgenmad.

Risengrød med vanilje og honningristede nødder
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Brug grøden som dessert i mindre portioner, enten lun eller afkølet, og rør den med lidt dulce de leche (karamelcreme) eller hakket mørk chokolade.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Elsker du også risengrød? Kast dig ud i et utal af varianter! Se dem alle her: Inspiration til risengrød

Se også: Risengrød med kanelsukker og smørklat

Måske du også kan li'