Risengrød med ristede æbler

Risengrød danner som regel par med kanelsukker, men her får grøden også selskab af saftige, ristede æbler og sprøde mandler.

Ingredienser

Sådan gør du

Kom ris, mælk, vand og salt i en gryde, og lad det koge under låg ved svag varme i ca. 40 minutter, til risen er mør. Rør jævnligt undervejs.
Skær æblerne i både, og rist dem i smør med kanel, salt og honning.
Servér risengrøden med lune æbler og ristede mandler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP