Rimmede jomfruhummerhaler med agurk og karse

De rimmede jomfruhaler tilbereder næsten sig selv – bare start i god tid.

Bemærk: Antal personer: 4 (som let ret).

Ingredienser

Udstyr

en lille gasbrænder

Sådan gør du

Pil jomfruhummerhalerne, og fjern tarmstrengen. Drys med salt og sukker, og sæt på køl i 2-3 timer.
Skyl herefter overskydende salt og sukker af jomfruhummerhalerne med koldt vand, og læg dem på et fad.
Brænd kort jomfruhummerhalerne med en lille gasbrænder.
Smør lidt cremefraiche på tallerkener, og anret jomfruhummerhalerne ovenpå.
Skyl agurken, og skær den i lange, tynde juliennestrimler. Læg dem oven på jomfruhummerhalerne sammen med blomsterkarse.
Krydr med salt og peber, og dryp med olie. Servér med godt brød.

Tip!

Blomsterkarse kaldes også tallerkensmækker og findes i krydderurteafdelingen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth