Rigatoni med svampe og valnødder

Den lækre pastaret tager næsten ingen tid at lave og smager af god tid og italiensk sensommer. Og hvem elsker ikke det?

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen, til den er al dente, og hæld vandet fra – gem kogevandet.
Rens svampene, og steg dem gyldne i olie på en pande. Tilsæt rosmarinkviste, finthakket hvidløg og valnødder, og lad det stege med i 2 minutter.
Hæld 1½ dl kogevand i panden, og tilsæt pastaen. Bring det i kog, og skru ned på lav varme. Vend smør og friskrevet parmesan i pastaen, og smag til med salt og peber.
Servér med det samme, gerne med endnu mere parmesan og et diskret drys rosmarin.

Tip!

Brug friske svampe af den slags, du bedst kan lide, eller lav retten med tørrede svampe, som du udbløder først.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. april 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth