Ribeye med lækkert tilbehør

Skal der ribeyebøffer på bordet samtidig med at måltidet holdes sundt? Så server sellerirøsti og blomkålssalat til!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og skær blomkålen i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Skyl citronen, og riv skallen fint. Rist hasselnødderne på en tør pande i 2 minutter. Lad dem køle af; gnid hinderne af, og hak nødderne groft. Skyl og nip persillen, og hak den groft.
Bland blomkål, citronskal, hasselnødder, persille, kapers og olie i en salatskål. Riv parmesan over salaten, og krydr med salt og peber.
Skræl knoldsellerien, og riv den groft på et rivejern. Rør selleri og æg sammen, og krydr med salt og peber. Form selleriblandingen til små pandekager, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne.
Krydr bøfferne med peber, og steg dem i olie på en (grill)pande i 3 minutter på hver side.
Top bøfferne med plukket persille, krydr med salt, og servér med sprøde røsti og blomkålssalat.

Tip!

Tag bøfferne ud af køleskabet 15-20 minutter før, så de ikke er iskolde, når de kommer på panden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck